Om Prankster.se


Busring online, som aldrig förr!

På Prankster.se kan du busringa dina vänner och familj direkt från webbläsaren! Se gärna på vår video Så ringer du för att snabbt få en överblick. När du köpt krediter eller löst in en kampanjkod kan du välja vilken röst och vilket tema du vill ringa med, vilket nummer du vill ringa från och så klart vem du vill busa med!

Väl inne i Prankster's busringningssystem klickar du på de fraser du vill att den uppringda personen ska höra. Frasen sägs i realtid, direkt efter du har klickat på knappen och självklart hörs inte du! Vi har tillsammans med duktiga manusförfattare, komiker, röstskådespelare och entusiaster lagt grunden för en tjänst vi tror och hoppas kommer skapa många godhjärtade skratt!

Prankster är den första interaktiva busringnings-tjänsten i världen, som erbjuder responstid och kvalité som övertygar så gott som alla uppringda att samtalet är på riktigt! Dessutom har vi väl utvalda bakgrundsljud spelandes som passar samtalets tema, så det aldrig blir helt tyst i luren. Men kan det verkligen fungera så bra som det låter? Varför inte testa, busring en vän idag!