OBS! Det går en längre att göra samtal från Prankster.se. Använd appen för iPhone eller Android istället. Gå till Prankster Busring Live - APP


Vanliga frågor och svar


Vad måste jag ha för dator för att kunna använda prankster.se?
  Vår tjänst kräver att din webbläsare har stöd för Adobe Flash. Klicka här för att se om din webbläsare fungerar med vår tjänst. Det går i dagsläget inte att ringa från iOS-enheter, som t ex iPad eller iPhone. Vi arbetar på att inom kort ha stöd för ytterligare plattformar (inkl. iPad).
Spelas samtalet in?
  Ja, samtliga samtal spelas in. Inspelningen kan du sedan dela till Facebook och tagga den busringde, twittra ut den eller bara skicka länken via e-post. Inspelningarna hittar du under "Mina sidor", därifrån kan du även ta bort inspelade samtal.
Vad händer om mina samtalskrediter tar slut mitt i ett samtal?
  Ingenting! - Du får fullfölja ett samtal som du har påbörjat. Dina samtalskredit kommer inte hamna på minus. Det går dock inte att starta ett nytt samtal med mindre än 60 sekunder i krediter på ditt konto.
Vilka nummer kan jag ringa?
  Du kan ringa till fasta nummer samt mobiler i Sverige och inom kort även Norge, Danmark och Finland (prel. Augusti 2014). Prankster kommer regelbundet med nya möjligheter att busringa!
Kan den jag ringer höra mig?
  Nej, den du ringer hör inte dig! Skratta, fnissa och planera fritt! Den busringde hör bara de fraser du väljer att spela upp samt det bakgrundsljud som våra ljudtekniker valt för just det samtalstemat.
Kan den jag ringer ta reda på vem det är som har ringt?
  Nej, du är helt anonym förutsatt att du följer Prankster.se's användaravtal och Sverige's lagar, vilket förenklat betyder att du bör använda sunt förnuft med vem du ringer till och om vad samt när på dygnet. Vid upptäckt eller rapport av trakasseri/mobbnings-aktiviteter genomförs en undersökning omedelbart och relevant material överlämnas till respektive läns polisdistrikt om ärendets allvar grundar för det. Busring inte på natten eller tidigt på morgonen till någon du vet sover!
Jag har blivit uppringd från er tjänst, nu ligger inspelningen på Facebook. Kan ni ta bort filen?
  Kontakta vår support så hjälper vi dig med detta.
Jag busringde en vän, och det blev ett vansinnigt roligt samtal som borde hamna på er topplista, kan ni lägga till den?
  Om du publicerar den på Facebook så kommer den komma med i topplistan om tillräckligt många gillar den! Annars kan du även skicka in ditt samtal till support så lyssnar vi på den och bedömer om den platsar i listan för bästa busringningarna!
Blockera mitt nummer från busringning, går det?